Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.
Kisállat panzió
Nem tudja, kire bízza kedvencét, amíg nyaral, üzleti úton van, vagy egyéb elfoglaltság miatt nem jut idő rá? Kisállat panziónkra számíthat!
kisallatpanzio

Problémát okoz Önnek, hogy hol helyezze el és kire bízza kedvencét, amíg Ön például nyaral, üzleti úton van, hosszabb ideig külföldön tartózkodik illetve egyéb elfoglaltság miatt nem jut idő állatára?

Mi ebben is tudunk Önnek segíteni!

Megoldható, hogy kedvence csak pár órát vagy akár több hetet is itt töltsön. Alkalmazkodni tudunk mind a gazdi, mind az állat egyedi igényeihez. Választhat nagyobb, külső kenneleink illetve kisebb, de meleg kenneleink között. Ön kérheti kedvence speciális táppal való etetését is.

A 24 órás megőrzés és napi többszöri sétáltatás mellett folyamatos állatorvosi felügyeletet biztosítunk!

Etetésnél választhat, hogy milyen eleséget (akár speciális diétás illetve gyógytápot, konzerv vagy száraz), naponta hányszor és milyen adagban kapjon. Kérjük, hozza magával kedvence oltási könyvét, tájékoztasson minket, ha valamilyen egészségügyi problémája, különleges ellátási igénye van.

Csak 1 évesnél idősebb és veszettség-kombinált oltással rendelkező kutyákat fogadunk.

A fenti alapellátáson kívül kérhető kozmetikai szolgáltatás, állatorvosi kezelés (oltás, féreghajtás, ivartalanítás stb.) is. Ha szeretné, hogy kedvence még otthonosabban érezze magát, kérjük hozza el valamelyik játékát, etető- és itatóedényét esetleg kedvelt, megszokott fekhelyét.

Bejelentkezés telefonon, illetve személyesen is megoldható.

08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap

Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.