Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.
Ivartalanítás
Világszerte több millió sterilizált állattal szerzett tapasztalat a garancia arra, hogy a Te kedvencednek sem okoz az ivartalanítás károsodást.

Az ivartalanítás rutin műtét, teljes érzéstelenítésben, altatásban, steril körülmények között történik. Fiatal korban, egészséges állatban az altatásnak nem nagyobb a kockázata, mint egy védőoltásnak. A legújabb tapasztalatok szerint a műtét még több előnnyel jár, ha minél fiatalabban, akár kölyök korban, ivarérés előtt végzik el. A műtét után egy-két nappal  Kedvencünk már ugyanolyan étvággyal eszik és boldogan ugrál, mint annak előtte. Világszerte több millió sterilizált állattal szerzett tapasztalat a garancia arra, hogy a Te kedvencednek sem okoz az ivartalanítás károsodást, sőt, csak előnye származik belőle:

  • Megszűnhet a rosszindulatú emlő-, méh-, petefészek-, illetve here-, mellékhere- és prosztata daganatok kialakulásának veszélye
  • Elmaradnak az ivarzással járó kellemetlenségek (vérzés, elszökés, idegen kutyák), vagyis az ivartalanított kedvencek tartása kevesebb problémát okoz a családnak
  • Csökken a kóborlási vágy, a szexuális agresszivitás
  • Csökken a balesetből, verekedésből származó sérülések veszélye, a fertőző betegségekben való megbetegedések esélye
  • Megszűnnek a felfokozott izgalmi tünetek, viselkedési kellemetlenségek (vizelettel történő jelölgetések, nyüszítés, párzó mozgások a vendégek lábán stb.)
  • Nem kell számolni a nem várt szaporulattal
  • Állatvédelmi szempontból pedig csökken a gazdátlan, kóborló, éhező és betegségeket terjesztő állatok száma
08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap

Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.