Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.

Asszisztensek

Mocsonokiné Kovács Anita, vezetőasszisztens

Mocsonokiné Kovács Anitának hívnak, Enyingen élek férjemmel, akivel az Alpha-Vet Kft. Állatkórházában ismerkedtem meg 2008-ban, jelenleg is együtt dolgozunk asszisztensként.

Ez az első munkahelyem, ami úgy általában is meghatározó egy ember életében, főleg ha ilyen felelősségteljes, elhivatott szakmáról van szó, mint a mienk.

Természetesen évente több továbbképzésen, konferencián veszek részt, szakújságokat, könyveket olvasok, de a legtöbbet azokból az esetekből tanul az ember, amit munkája során saját szemével lát és élőben tapasztal.

Asszisztensként érdeklődési köröm a sürgősségi betegellátás, belgyógyászat, labordiagnosztika.

Oktatókórházként működünk, így vezetőasszisztensként sok leendő szakmabelinek, orvosnak és asszisztensnek adtam/adom át tudásomat, a Kórház működésének menedzselése is a feladataim közé tarozik. Kollégáimmal jó csapatot alkotunk, számíthatnak rám, bizalommal fordulhatnak hozzám.

2014-ben jelöltek és elnyertem „Az állategészségügyért Fejér megyében” díjat, mely nagy büszkeség számomra, valamint visszajelzés, hogy amit csinálok, azt jól csinálom.

Jövőbeli célom: a tudásomat kamatoztatni, átadni, fejlődni folyamatosan, hogy a lehető legtöbb kis kedvencen tudjunk segíteni.

Kiss Petra

Az életemben mindig is jelen voltak az állatok.

2016-ban a szakközépiskolában az érettségi mellett lovas szakon végeztem.

2018-ban fejeztem be a nappali tagozatos tanulmányaimat a Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, állattenyésztő és állategészségügyi technikus szakon, ezután felnőtt képzés keretein belül sikerült megszereznem a lovas edzői végzettséget is.

2019 májusa óta dolgozom asszisztensként a Székesfehérvári Állatkórházban.

Jelenleg egy cica boldog tulajdonosa vagyok.

Beke Zsuzsanna

Korábban oktatóként és edzőként lovak gondozásával és ápolásával is foglalkoztam állatorvos útmutatásai szerint, segítettem vizsgálatok és kezelések alkalmával.

Ez motiválta az asszisztensi képzés elvégzését. Gyakorlatom során véglegessé vált, hogy munkámat ezen a pályán folytatnám a továbbiakban.

Zimmermann Tamara

A Szakképzési Centrum Bugát Pál  Szakközépiskolájában érettségiztem 2020-ban, humán egészségügyi szakon. Ott kezdett el érdekelni az egészségügy és az ápolás, az állatokért pedig mindig is rajongtam, így döntöttem el, hogy az állatgyógyászat irányába megyek majd tovább.

2021 májusában végeztem el a kisállatgyógyászati asszisztensképzést. A gyakorlatom egy részét itt töltöttem az Alpha-Vet Állatkórházban. 2021 augusztusában kezdtem itt dolgozni.

Jó érzés minden nap segíteni abban, hogy az állatok meggyógyuljanak.

Kiss Tímea Hana

Az életemben mindig is jelen voltak a kisállatok.

2021 szeptemberében sikeresen megszereztem a Kisállatgyógyászati asszisztens bizonyítványomat.

A gyakorlatomat az Alpha-Vet Állatkórházban töltöttem. Jelenleg is itt dolgozok mint asszisztens, és boldoggá tesz az a tudat, hogy azt csinálhatom amit szívből szeretek.

A jövőbeli célom a tudásom bővítése, hogy ezzel is minél több kisállaton tudjak segíteni.

Berencsi Alexandra

2016-ban szereztem meg a kisállatgyógyászati asszisztens bizonyítványom.

A gyakorlatomat itt töltöttem az Alpha-Vet Állatkórházban. Amióta az eszemet tudom, mindig is imádtam az állatokat, mert tőlük rengeteg szeretetet és hálát lehet kapni.

A munkámat szeretettel és lelkesedéssel végzem, mert örömmel tölt el a tudat, hogy részese lehetek az állatok gyógyulásának.

Szerencsésnek érzem magam, mivel a munkám egyben a szenvedélyem is.

,,Csak azt tudod jól csinálni, amit igazán szeretsz.”

Maya Angelou

Mocsonoki Ádám

Állategészségügyi, mezőgazdasági technikusként végeztem. 12 éve már dolgoztam az Alpha-Vetnél asszisztensként és gyepmesterként, de úgy alakult, hogy más területeken is kipróbáltam magam.  Feleségem révén – akivel jelenleg is együtt dolgozunk a Kórházban – a céggel való kapcsolat végig megmaradt az évek alatt, így nem idegenként jöttem vissza 2020. februárjában.

Érdeklődési körömbe tartoznak a különféle képalkotó diagnosztikai eljárások, mint röntgen, ultrahang, CT, de legjobban az ambuláns ellátást szeretem, az azonnali kihívást jelentő eseteket.

Célom: Kórházunk napi működésének támogatása és többé tétele, a betegek alapos és szakszerű ellátása, meggyógyítása.

08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap

Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.