Köszöntjük a kórházunk weboldalán!
korhaz@alpha-vet.hu
+3622330754, +36304002117
AlphaVet Állatkórház, 8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.
NON-STOP nyitva
Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.

Asszisztensek

Mocsonokiné Kovács Anita, vezetőasszisztens

Mocsonokiné Kovács Anitának hívnak, Enyingen élek férjemmel, akivel az Alpha-Vet Kft. Állatkórházában ismerkedtem meg 2008-ban, jelenleg is együtt dolgozunk asszisztensként.

Ez az első munkahelyem, ami úgy általában is meghatározó egy ember életében, főleg ha ilyen felelősségteljes, elhivatott szakmáról van szó, mint a mienk.

Természetesen évente több továbbképzésen, konferencián veszek részt, szakújságokat, könyveket olvasok, de a legtöbbet azokból az esetekből tanul az ember, amit munkája során saját szemével lát és élőben tapasztal.

Asszisztensként érdeklődési köröm a sürgősségi betegellátás, belgyógyászat, labordiagnosztika.

Oktatókórházként működünk, így vezetőasszisztensként sok leendő szakmabelinek, orvosnak és asszisztensnek adtam/adom át tudásomat, a Kórház működésének menedzselése is a feladataim közé tarozik. Kollégáimmal jó csapatot alkotunk, számíthatnak rám, bizalommal fordulhatnak hozzám.

2014-ben jelöltek és elnyertem „Az állategészségügyért Fejér megyében” díjat, mely nagy büszkeség számomra, valamint visszajelzés, hogy amit csinálok, azt jól csinálom.

Jövőbeli célom: a tudásomat kamatoztatni, átadni, fejlődni folyamatosan, hogy a lehető legtöbb kis kedvencen tudjunk segíteni.

Szemenyei Gitta

Már gyerekkorom óta tartok állatokat, jelenleg van 2 kutyám.

2019. februárjában csatlakoztam az Alpha-Vet Állatkórház csapatához, ahol asszisztensként dolgozom.

2019. augusztusától fél év kiesett egy külföldi munkalehetőség miatt, de szívem visszahúzott, és kaptam egy új esélyt, hogy újra a kórházi csapat tagja lehessek.

Kiss Petra

Az életemben mindig is jelen voltak az állatok.

2016-ban a szakközépiskolában az érettségi mellett lovas szakon végeztem.

2018-ban fejeztem be a nappali tagozatos tanulmányaimat a Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskolában, állattenyésztő és állategészségügyi technikus szakon, ezután felnőtt képzés keretein belül sikerült megszereznem a lovas edzői végzettséget is.

2019 májusa óta dolgozom asszisztensként a Székesfehérvári Állatkórházban.

Jelenleg egy cica boldog tulajdonosa vagyok.

Berencsi Alexandra

2016-ban szereztem meg a kisállatgyógyászati asszisztens bizonyítványom.

A gyakorlatomat itt töltöttem az Alpha-Vet Állatkórházban. Amióta az eszemet tudom, mindig is imádtam az állatokat, mert tőlük rengeteg szeretetet és hálát lehet kapni.

A munkámat szeretettel és lelkesedéssel végzem, mert örömmel tölt el a tudat, hogy részese lehetek az állatok gyógyulásának.

Szerencsésnek érzem magam, mivel a munkám egyben a szenvedélyem is.

,,Csak azt tudod jól csinálni, amit igazán szeretsz.”

Maya Angelou

Mocsonoki Ádám

Állategészségügyi, mezőgazdasági technikusként végeztem. 12 éve már dolgoztam az Alpha-Vetnél asszisztensként és gyepmesterként, de úgy alakult, hogy más területeken is kipróbáltam magam.  Feleségem révén – akivel jelenleg is együtt dolgozunk a Kórházban – a céggel való kapcsolat végig megmaradt az évek alatt, így nem idegenként jöttem vissza 2020. februárjában.

Érdeklődési körömbe tartoznak a különféle képalkotó diagnosztikai eljárások, mint röntgen, ultrahang, CT, de legjobban az ambuláns ellátást szeretem, az azonnali kihívást jelentő eseteket.

Célom: Kórházunk napi működésének támogatása és többé tétele, a betegek alapos és szakszerű ellátása, meggyógyítása.

08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap

Figyelem! Az állatkórház forgalma szombat 8-10-ig és hétfő 8-10-ig a legmagasabb.